امروز سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
برچسب های مهم
پیوند ها
عنوان: مقاله درباره بیوتکنولوژی
صفحات: ۱۰ صفحه
فرمت: word
هزینه دانلود: انتهای صفحه
شامل: مقدمه،توضیحات می باشد.
-------------------
قسمتی از مقاله درباره بیوتکنولوژی:
زیست فناوری را در یک تعریف کلی به کارگیری اندامگان یا ارگانیسم یا فرایندهای زیستی در صنایع تولیدی یا خدماتی دانستهاند. تعریف ساده این پدیده نوین عبارت است از دانشی که کاربرد یکپارچه زیست شیمی ، میکروب شناسی و فناوریهای تولید را در سیستمهای زیستی به دلیل استفادهای که در سرشت بین رشتهای علوم دارند مطالعه میکنند. مقاله درباره بیوتکنولوژی در تعریف دیگر زیست فناوری را چنین تشریح کردهاند: فنونی که از موجودات زنده برای ساخت یا تغییر محصولات ، ارتقا کیفی گیاهان یا حیوانات و تغییر صفات میکروارگانیسمها برای کاربردهای ویژه استفاده میکند. مقاله درباره بیوتکنولوژی زیست فناوری به لحاظ خصوصیات ذاتی خود دانشی بین رشتهای است. کاربرد اینگونه دانشها در مواردی است که ترکیب ایدههای حاصل در طی همکاری چند رشته به تبلور قلمرویی با نظام جدید میانجامد و زمینهها و روش شناسی خاص خود را دارد و در نهایت حاصل بر هم کنش بخشهای گوناگون زیست شناسی و مهندسی است. مقاله درباره بیوتکنولوژی زیست فناوری در اصل هستهای مرکزی و دارای دو جزء است: یک جزء آن در پی دستیابی به بهترین کاتالیزور برای یک فرایند یا عملکرد ویژه است و جزء دیگر سیستم یا واکنشگری است که کاتالیزورها در آن عمل میکنند. مقاله درباره بیوتکنولوژی پیدایش زیست فناوری سابقه استفاده از میکروارگانیسمها برای تولید مواد خوراکی نظیر سرکه ، ماست و پنیر به بیش از 8 هزار سال قبل برمیگردد. نقش میکروارگانیسمها در تولید الکل و سرکه در قرن پیش زمانی کشف شد که گروهی از بازرگانان فرانسوی در جست و جوی روشی بودند تا از ترش شدن شراب و آبجو ضمن حمل آنها با کشتی به نقاط دور جلوگیری کنند. مقاله درباره بیوتکنولوژی آنان از لویی پاستور تقاضای کمک کردند.لویی پاستور پی برد که مخمرها در خلا قند را به الکل تبدیل میکنند. این فرایند بی هوازی تخمیر نام دارد. مقاله درباره بیوتکنولوژی و نیزدریافت که ترشیدگی و آلودگی بر اثر فعالیت دسته باکتری اسید استیک که الکل را به سرکه تبدیل میکند روی میدهد. لویی برای از بین بردن این مشکل فرایند پاستوریزه کردن را موثر دانست مقاله درباره بیوتکنولوژی که عبارت بود از گرمایش نوشیدنیها نظیر شیر یا غذاهای جامد نظیر پنیر یا گوشت حیوانات وحشی به منظور از بین بردن میکروارگانیسمهای مضر یا غیر ضروری و یا تعیین سرعت تخمیر از طریق اعمال حرارت معین. مقاله درباره بیوتکنولوژی پاستور همزمان با این موضوع میکروبیولوژی کاربردی را پایه گذاری کرد و دریافت که بسیاری از میکروارگانیسمها اگر چه در انسان و سایر موجودات زنده ایجاد بیماری میکنند یکی از ... مقاله درباره بیوتکنولوژی
لطفا برای خرید و دانلود به انتهای صفحه مراجعه نمایید.
در صورت هرگونه سوال، پیشنهاد یا انتقاد
می توانید از قسمت تماس باما،
پیام خود را برای ما ارسال نمایید
در اولین فرصت پاسخگوی شما دوست عزیز خواهیم بود.
بهترین ها حق شماست.
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
برچسب های مهم